Coaching i verdensklasse!

Bilderesultat for telefax
Blogglistenhits



Ukens trenere!
Denne uken har tre trenere fått fortjent stor oppmerksomhet. Først til treneren til laget med røde og hvite drakter som de siste 38 årene har hatt en trener som coacher verdensmestere på hver eneste trening og kamp. En enorm tro på sin strategi og en utholdenhet nesten ingen andre i verden kan konkurrere med. Han trener laget som spiller sin viktigste kamp hver kamp, og som feirer hver scoring som om gullballen er vunnet! Vi snakker om Kjell Volle, trener til Guard HC i 38 år! Nå har sulamitten vunnet Ålesund Kommunes hederspris - utrolig velfortjent mener Brannmann!


Åge Hareide trener også gutter i rødt og hvitt, og når en sunnmøring leder et lag til VM i fotball er han historisk. Brannmann mener helt klart at Åge må få sin egen statue - midt i rundkjøringen på Hareid. Den blidspente hareidsdølen som er bakgrunnen for mitt Norwichbankende hjerte, har hatt mange opp og nedturer i fotballivet sitt. Nå kom kanskje den største oppturen! Brannmann gratulerer og håper på balalaikajubel for danskene til sommeren!


NRK sin fotballkommentator brukte mer tid på Magne Elde en på Fortunajuniorene i sluttminuttene i fredagens J19 NM-finale. Magne var totalt spinnvill på sidelinjen. Når jentene hans fikk krampe løp han rundt som en medisinmann og gav instrukser og veiledninger til den store gullmedalje, og medalje ble det! En herlig opptur etter cornerflaggtragedien i Larvik forleden. Brannmann gratulerer sunnmørsjentene som over beseiret Hordalands tristeste sted, Toro-bygda Arna.


Så har vi kommet til Brannmanns egen “Sosiale mediatabell” for Sunnmøre.
Sist var det Papyrusligaen som ble avslørt. Der ligger lagene som har lengst vei å gå i aktivitet på sosiale medie. I dag er det nest-nederste nivå som skal avdekkes. Disse lagene danner til sammen Telefaxligaen. De har kommet litt lengre, men har fortsatt litt å gå på i forhold til de beste. Her er resultatet:
nb: Brannmann tar høyde for at noen har skjulte kontoer som ikke er med i denne statistikken. I så tilfelle må jeg få beskjed.


1
Åram/Vankam
Er fersk på Twitter og få følgere, men har vært godt med etter debuten. Fortsetter de slik de har startet blir det raskt opprykk
2
Ørskog
I likhet med Sykkylven ble det stille før sesongslutt. Har mange følgere, og må skjerpe helt inn!
3
FK Sykkylven
Har ca 500 følgere men har ikke fulgt opp helt inn i år. Stoppet oppdatering i september - lenge før sesongslutt. Dårlig dekning i Velledalen?
4
Hareid
Har et kvart tusen følgere, men som ferja Ullensvang har de sviktet sine supportere totalt. Ikke hørt noe fra dem siden i sommer.
5
Stordal
Har mange følgere, men alt stoppet opp i sommer. Trodde de hadde ambisjoner om å være sterkere enn Ørskog, men den kampen er tapt.
6
Stranda
Ikke har de mange følgere, og lenge siden er det vi har hørt fra dem. Laget som er suveren på arrangement har mye å gå på digitalt
7
Gjerdsvika/LGFK
Laget med det lange navnet har få twittringer, men sjarmerer med det de kommer med. Har mye å gå på mengde!
8
SIF
Den gode gamle SIF damen har få følgere og liten aktivitet i forhold til potensialet. Slutter å twittre før sesongen er ferdig
9
Aksla
I denne bydelen av Ålesund er Ipadtettheten høy. Men A-laget er helt fraværende. Redder seg inn med mange resultater fra breddefotball og hyggelige Norway-cup meldinger

Så til runden.
I Eliteserien taper Brann nok en gang, og medaljemålet må skyves over til 2018. Rosenstyret tuslet inn seriegullet mot Viking, AaFK tapte forventet borte på Særp. Sogndal kjempet godt, men må fortsatt gjøre det bedre enn AaFK i siste kamp for å unngå nedrykk. Det blir uansett et nervedrama både på Campus og på Color neste søndag! Brannmann gleder seg til å se forsvarsfireren til AaFK mot Godset. Jeg foreslår at Steven Fellows (Emblem) og Parfait Bizoza (Herd) leies inn til denne kampen. De to holder samme nivå som de som nå må hvile. På høyrebackplass kan Elias Dahlberg løpe livet av seg på den ene siden, og på den andre backplassen kan Brattvågspissen Grytten slippes løs med hele sitt løpesett. Nu ja, vi får se. Det største håpet AaFK kan ha er at VIF vinner på Campus.
Notodden hamret og saget i stykker plankelaget fra Fredrikstad, og er det nye laget i Borettslaget neste år. Fredrikstad skal søke lykke i Postkasseligaen. Der er det høyt nivå, og Fredrikstad skal virkelig få styr med å komme seg opp igjen i det nest beste selskap.


Rosenborg 2 stoppet selvsikre bruntrøyer i det tette og spennende oppgjøret om siste kvalikkamp for å spille i Eliteserien 2018. Nå skal Ranheim opp mot AaFK eller Sogndal.

Da trygges send med et lett skuldertrekk.

Kommentarer