Penger styrer ikke alt!

Bilderesultat for eurospar blindheim
Blogglistenhits

Forleden var jeg så heldig å få delta på terminlistemøte for damenes 3. og 4. divisjon. Man har blitt voksen når man forlater barne og ungdoms fotballen til fordel for voksenfotball. Damefotballen er en kjekk arena å være på. Mens guttene elsker å dra tunneler og score på bestekompisen, er jentene mye mer lojal mot sine venninner. Konkurranseinstinktet er så absolutt på plass, men man går ikke over lik for å oppnå sine retter. Det som kanskje imponerte mest på møtet var engasjementet til de ansatte i Norges Fotballforbund. Brannmann frekventerer jo litt i kirke og bedehusmiljø, og talegavene til sportslig utviklingsleder Ronny Ødegård står ikke noe tilbake fra snittet av landets predikanter. Mon tro om han har sine timer på Betel Stranda? Tro kan flytte fjell, og i fotballmiljøet er troen stor på damefotballen. Så da får vi se om sesongens mål blir nådd. Brannmann må nok innrømme at tvilen sniker seg inn på alle mål blir nådd i årets sesong. Vi er litt for få damer i klubben, så skal hjulene trille hele sesongen må det klaffe på alle fronter. Kanskje dette er et lite frieri til damer som har lyst å spille fotball på et koselig nivå? Velkommen til Emblems Damelag!  Blir det tross alt for tøft å stille lag fra runde til runde, så får vi søke hjelp i syklubben på bedehuset eller i bygda sin dametrimgruppe.

Treningskampene er nå i gang, og både Brann og Emblem har begynt å bevege på seg. Brann har faktisk hatt en meget god start med flere sterke seire. Det er alltid gøy å vinne fotballkamper, og i Brann må vi nesten bare ta det vi får. Ellers er jo disse treningskampene blir jo litt krampaktige. Mye prøving og feiling - nye spillere - unngå skader - isete baner - kaffi på termos blir fort kald og forfrosne tilskuere. Men de gi er signal om hvor landet ligger. Også på Twitter er det liv igjen. I dag dukket det opp en søt invitasjon på Twitter. Moderklubben til Kjetil Rekdal inviterte til kamp mot Romsdals svakeste lag, Fiksdal/Rekdal. Selv om kjøreavstandene er lange så kan det jo være noe for Åheim/Stadlandet? Evnt. kan de seile innom Rekdalen når de er forbi med en sandskute eller en tråler likevel? Brannmann håper de får sine fortjente treningskamper i allefall.

Som tidligere nevnt skal Emblem få nye drakter. I disse dager jobbes det med draktsponsorer, og Eurospar Blindheim er en av de heldige utvalgte sponsorer vi har. I den anledning var det i første forhandlingsrunde slik at det skulle stå Eurospar Blindheim på draktene. Når dette ble kjent ble det rabalder i de indre rekker her inne i indre bydel. Aldri i verden om Emblemsspillere skulle fly land og strand rundt med Blindheim på ryggen!! Da fikk millionavtale være millionavtale! Det skulle imidlertid vise seg at Eurospar viste stor forståelse for den kinkige situasjonen, så nå skal det kun stå Eurospar på draktene. Man kan jo selvsagt le litt av dette, men jeg tror vi har stor forståelse for situasjonene. Tenk om Valder skulle spilt med Vigra Egg og Diesel, eller Langevåg med Mauseidvåg Båt og Bil? Eller FK Sykkylven med Strandafjellet Skisenter på brystet? Huff og lell, det hadde blitt protesttog gjennom Aure av en slik bestemmelse. Nå får vi uansett håpe at flere Emblemsbygdere kjører på Eurospar for å handle. Et ørlite lunchtips er varm landgang til 49,- stk - Hver dag på Eurospar! Bon appetit.

Kommentarer